ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “BIG REUNION” ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΠΣΣΑΣ 1986-2018, 19/10/2018, ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΘΥΣΤΑΝΕΣ

                        

 

 

 

                                                    1986 - 2018

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

BIG REUNION” ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΠΣΣΑΣ 1986-2018

«Είμαστε ΟΛΟΙ μαζί»!

 

Ο ΠΣΣΑΣ τιμώντας την εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά των ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ της περιόδου 1986-2018, διοργάνωσε το BIG REUNION,την Παρασκευή 19/10, στους Μεθυστάνες, στην Ακρόπολη.

Τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, καθώς και τα μέλη της εκπαιδευτικής επιτροπής, έδωσαν το παρόν τους σε μία βραδιά έκπληξη.

Ήταν μία όμορφη βραδιά με όλους τους συντελεστές που οικοδόμησαν την επόμενη μέρα της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Ο ΠΣΣΑΣ που συνεχίζει να στηρίζει την εξέλιξη και την ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς, αναγνωρίζει το έργο και την προσφορά των παλαιών συναδέλφων Συντονιστών δίνοντας το μήνυμα σε νέους managers ότι, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, είναι κρίκοι στην ίδια αλυσίδα.

Θέλουμε την εμπειρία των παλαιών, αλλά κυρίως την τόλμη, την καινοτομία και το δυναμισμό των νέων.

Οι αξίες είναι διαχρονικές και ΟΛΟΙ μαζί είμαστε μία ομάδα για να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, με στόχο να εμπνεύσουμε νέους managers να δώσουν την ορμή για ένα ασφαλές και ελπιδοφόρο αύριο.

Πραγματοποιώντας μία όμορφη συναισθηματική εκδήλωση, τιμήσαμε όλα τα μέλη μας στο πρόσωπο ΟΛΩΝ των ΔΣ του ΠΣΣΑΣ που βοήθησαν μέσω των Ασφαλιστικών Συμβούλων να υπηρετήσουμε τον θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Κλείνοντας τη βραδιά, τα μέλη του ΝΕΟΥ ΔΣ δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν τις δράσεις συνοχής, συμμετέχοντας οι παλαιοί σε μία σειρά εκδηλώσεων, με τον τίτλο «Είμαστε ΟΛΟΙ μαζί», στοχεύοντας να ενώσουμε όλους τους managers της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Συσπείρωση – Εθελοντική Συμμετοχή & συνεχίζουμε...

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Π.Σ.Σ.Α.Σ.