ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΣΣΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ κ. ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΑΡΚΟΥΛΙΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΕΠ, ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ, 3/10/2017

 

 

Αθήνα,  3/10/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας με χαρά ανακοινώνει ότι ο κ. Κωνσταντίνος Μαρκουλιδάκης, ενεργός Συντονιστής για 30 χρόνια, που κοσμεί την ασφαλιστική αγορά με το ήθος του και την επαγγελματικότητά του, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά για 16 χρόνια, θέλησε μέσω του Συνδέσμου μας, στην σημερινή του συνεδρίαση, να ανακοινώσει την συμμετοχή του στις Εκλογές του Επιμελητηρίου με τον συνδυασμό «Επαγγελματική Συνεργασία», του οποίου είναι επικεφαλής.

Το Δ.Σ. τον ευχαριστεί για την τιμή που έκανε στον Σύνδεσμό μας και υποστηρίζει ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητά του, που τιμά τον κλάδο μας και καλεί όλους τους συναδέλφους μας να στηρίξουν και δραστηριοποιηθούν για την υποψηφιότητα, αφού πιστεύουμε ότι η εκλογή του θα είναι επωφελής για τα θέματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας.

Τέλος, καλούμε τους συναδέλφους μας να συμμετάσχουν μαζικά στις επικείμενες εκλογές των Επιμελητηρίων σε όλη την Ελλάδα, στελεχώνοντας τους συνδυασμούς και συμμετέχοντες στην ψηφοφορία.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Π.Σ.Σ.Α.Σ.